Results 1 to 10 of 10

Thread: posting problems

  1. #1
    VCVC Member lvjjj's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    BLAINE WA USA
    Posts
    3,982
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    posting problems

    When I try to reply to a thread, everything slows down and I have to type real slow, then after a while it says that explorer (I think) stops working so I lose everything I've typed. A VCVC problem or mine?
    LARRY OF THE PACIFIC NW
    1965, 292, TH350
    purchased Nov. 22, 1970

  2. #2
    VCVC Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Kingwood Texas
    Posts
    746
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Posting problems

    Quote Originally Posted by lvjjj View Post
    When I try to reply to a thread, everything slows down and I have to type real slow, then after a while it says that explorer (I think) stops working so I lose everything I've typed. A VCVC problem or mine?
    I had problems in the last week - Post never showed after in puttng

  3. #3
    Administrator smiley's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    6,029
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I haven't heard of anyone else having this issue. Let me know if it persists. Could be a browser issue.
    1966 Chevy Display, "Southern Belle"
    1968 Chevy, "Blue Overdose"

  4. #4
    VCVC Member Coop's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Long Island NY
    Posts
    1,285
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by lvjjj View Post
    When I try to reply to a thread, everything slows down and I have to type real slow, then after a while it says that explorer (I think) stops working so I lose everything I've typed. A VCVC problem or mine?
    I am having the same problem for a week or so now. I thought it was just me LOL.
    [SIGPIC]
    1968 90" Chevy van
    250ci I6 4l60e Trans

  5. #5
    VCVC Member No1rascal's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Toms River, NJ, USA
    Posts
    2,545
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Just an fyi....

    This morning I received almost 80 email notifications of replies to posts I was watching.
    A lot of these were old posts, plus a few were PM notices which I have already read.

    Scott
    1966 GMC Handi-Bus Custom (project)
    1968 Chevy 90 panel

  6. #6
    VCVC Member Coop's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Long Island NY
    Posts
    1,285
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question

    Quote Originally Posted by No1rascal View Post
    This morning I received almost 80 email notifications of replies to posts I was watching.
    A lot of these were old posts, plus a few were PM notices which I have already read.

    Scott
    Hi Scott, are you doing the rally?
    [SIGPIC]
    1968 90" Chevy van
    250ci I6 4l60e Trans

  7. #7
    VCVC Member No1rascal's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Toms River, NJ, USA
    Posts
    2,545
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey Coop, unfortunately I wont be able to attend.
    BTW ur van is really looking great.
    1966 GMC Handi-Bus Custom (project)
    1968 Chevy 90 panel

  8. #8
    VCVC Member joyrde's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Lodi, Ohio USA
    Posts
    2,852
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by No1rascal View Post
    This morning I received almost 80 email notifications of replies to posts I was watching.
    A lot of these were old posts, plus a few were PM notices which I have already read.

    Scott

    Me too ????

  9. #9
    VCVC Member Coop's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Long Island NY
    Posts
    1,285
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by No1rascal View Post
    Hey Coop, unfortunately I wont be able to attend.
    BTW ur van is really looking great.
    Damn, sorry you can't make it. Thanks, it's taking me longer then I would have liked but it's getting there little at a time. Still have a lot to do. At least I can drive it now.
    [SIGPIC]
    1968 90" Chevy van
    250ci I6 4l60e Trans

  10. #10
    Administrator smiley's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    6,029
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I posted over in the General Discussion forum about what's going on today. Long story short, I was able to trace the last bit of code from the hack years ago that was causing many issues with the site. This included the login issue, and the sitewide email system. Every email sent over the past few years, has been jammed in the system. Since I cannot access those emails, all I could do once the repair was made, was to let the system cycle them all out; like a big email clog. I'm sorry for the annoyance with that. I would have erased them all instead, but the privacy of the email system doesn't allow even the admins to touch them. They all had to be processed. Hopefully, the site speed for posting has improved as well. Please let me know if you are still experiencing issues.
    1966 Chevy Display, "Southern Belle"
    1968 Chevy, "Blue Overdose"

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •